söndag 12 augusti 2007

Söndag 12/8-07


Då var man hemma från gårdagens utställning. Rasmus fick sitt CACE trots att han var i ”summercoat” och väldigt mager. Domaren tyckte om honom ändå så nu har Rasmus bara ”6” CACE kvar innan han är Europachampion. Om vi nu orkar så länge. Han gillar inte utställning och jag har bestämt att han ska slippa när han är klar. Om som sagt han inte blir kastrat innan. Izzie gick det också bra för, hon blev nominerad men blev slagen i panelen av Athelstons katter. (Som alla inom kattvärlden vet vem är).
Hemresan var inte rolig, ÖÖÖÖsregnade från Falkenberg och hem. Vid Ängelholm var det vattensamling på vägen så flera bilar stod stilla sen var det samma ska innan norra avfarten till HBG. Hände tydligen en del olyckor såg jag på nättidningen när jag kom hem.

Bild på Izzie och hennes domare Albert Kurkowski, som för övrigt var en av dom bästa domare jag haft. Förklarade hela tiden hur han dömde och varför. Ibland får man en domare som inte öppnar munnen och vars bedömningssedel man inte kan läsa för det är så slarvigt skrivit. Fram för fler domare som Albert.

Inga kommentarer: